Yläpeltiin niin, että helisee vieläkin – Kaapo Kakolta komea onnistuminen harvinaisessa paikassa: ”Kylmäverinen”

© Kuva: Getty Images

NY Rangersin suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko pääsi yrittämään perjantaiyön Philadelphia Flyers -pelissä erilaisessa paikassa, kun suomalainen sai ampua voittolaukauskisassa joukkeuensa ensimmäisen kudin.

Yritys oli joukkueen omalle juhannuksen 2019 ykköskierroksen kakkosvaraukselle uran kolmas – ja se onnistui niin, että Flyersin maalin yläkerta saattaa täristä koko viikonlopun. Viime viikolla syntymäpäiviään vietäneen turkulaisen rekordi voittolaukausyrityksissä on nyt 2/3.

– Ihana laukaus Kakolta, selostaja hehkutti.

– Kylmäverinen, Rangersin twiitissä luki.

Rangers voitti pelin lopulta 3-2, kun Kakon lisäksi myös Artemi Panarin onnistui. Varsinaisella peliajalla ja jatkoajlla suomalaishyökkääjä ei osunut, vaan reilut 17 minuuttia pelannut Kakko jäi kiikareille.

Kolminkertainen maailmanmestari on viimeistellyt tällä kaudella 14 pelissä tehot 2+1=3 (-2), Rangers puolestaan miehittää itäisessä divisioonassa viimeistä edellistä sijaa. Kauden 15 ottelua ovat tuoneet vain 13 pinnaa.

LUE PERJANTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Huolestuttava puheenaihe kumottu? Komea NHL-tilasto sinivalkoista juhlaa – Kevin Lankinen ei olekaan ainoa tulevaisuuden suomalaistimantti

Joonas Korpisalo kovassa kilpailussa: Jarmo Kekäläisen suojatti löi tiskiin kovan näytön, parempaan on kyennyt NHL:ssä vain yksi pelaaja