Florida Panthersin riveissä viime viikonloppuna debytoinut Aleksi Heponiemi nousi taalaliigassa valokeilaan äskettäin. Pelaaja nimittäin teki suomalaishistoriaa heti kättelyssä, kun 22-vuotiaasta pelurista tuli kaikkien aikojen ensimmäinen suomalainen, joka pystyi tekemään jatkoaikamaalin heti ensimmäisessä NHL-ottelussaan.

Nyt laulu on toinen. 178 senttinen ja 70 kiloinen peluri ennätti pelaamaan taalaliigassa vain kolme peliä pistein 1+0 (0), kunnes hän koki kovan kohtalon: NHL:ssä 8-9 minuutin ottelukohtaisella vastuulla pelannut Heponiemi passitettiin AHL:ään. Asiasta kirjoitti muun muassa NHL:n suomenkielinen sivusto.

Syracuse Crunch aloittaa kautensa farmissa ensi yönä Utica Cometsia vastaan.

LUE NHL:N TUOREIMMISTA MYÖS:
Mikä kuti! Liigan pistelinko Arttu Ruotsalaisesta tuli ensimmäinen AHL:n alkaneella kaudella osunut suomalaispelaaja