Liigassa tiukasti pudotuspelipaikasta kamppaileva Sport on päättänyt päästää kaksi pelaajaansa lainalle.

Vaasalaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, ettei hyökkääjä Eemil Erholtz ja puolustaja Niklas Nevalainen jatka enää loppukauden aikana joukkueen mukana. Molemmille pelaajille etsitään lainaseuraa.

– Eemil Erholtzin rooli on alkukauden jälkeen pienentynyt koko ajan ja Niklas Nevalaisen rooli on puolestaan jäänyt pieneksi koko kauden osalta. Olemme yhdessä koittaneet löytää tilanteeseen ratkaisua ja lopulta päädyimme tähän. Kummallekin koitetaan löytää pelipaikka loppukaudeksi muualta, sanoo Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä seuran tiedotteessa.

Samalla vaasalaisseura seuraa myös aktiivisesti siirtomarkkinoita, sillä takalinjoja halutaan vahvistaa.

– Seuraamme tiiviisti puolustajamarkkinoita ja pyrimme löytämään kriteereihimme sopivan vahvistuksen. Toki markkinat ovat pakkien osalta melko hiljaiset tällä hetkellä, mutta teemme koko ajan töitä asian eteen, Jämsä kertoo.