NHL-seura Pittsburgh Penguinsin seurapomoiksi hiljattain pestattujen Ron Hextallin ja Brian Burken mukaantulo on nostanut heti pöydälle kasan maukkaita siirtohuhuja.

2010-luvun menestysseuran pitkäaikaisista megatähdistä treidihuhujen kohteeksi ovat päätyneet jo mm. Kris Letang sekä Jevgeni Malkin (lue lisää täältä).

Vuosikaudet Anaheim Ducksin GM:nä vaikuttaneen Burken on nyt kerrottu Florida Hockey Now -sivuston lähteeseen perustuen olevan kiinnostunut tuomaan joukkueeseen myös tälle ennestään tutun tähtimaalivahti John Gibsonin.

NHL:n parhaimpiin maalivahteihin lukeutuvan 27-vuotiaan jenkkivahdin nykyinen, 6,4 miljoonan dollarin vuosipalkan kattava sopimus käsittää tämän kauden jälkeen vielä viisi seuraavaa sesonkia. FHN:n toimittaja Jimmy Murphyn mukaan sekä Gibson että tämän agentti ovat kuitenkin huolissaan Ducksin asemasta uudelleenrakennuksen keskelle ajautuneena seurana.

Burkella on yhä vahvat siteet Ducksin suuntaan, minkä vuoksi kokenut seurapomo saattaakin käyttää vaikutusvaltaansa Gibsonin naaraamiseksi seuraan sen jälkeen, kun yritykset Marc-Andre Fleuryn nappaamisesta takaisin joukkueeseen Vegas Golden Knightsista jäivät piippuun.