St. Louis Bluesin maalivahti Jordan Binnington sai viime yönä NHL:ssä poikkeuksellisen raivokohtauksen. Hänet otettiin penkille kesken ottelun heikkojen otteiden seurauksena. Sen sijaan, että hän olisi mennyt vaihtopenkille, Binnington pyöri ympäri kaukaloa huitomassa San Jose Sharksin pelaajia. Voit katsoa tilanteen tästä.

Yksi Binningtonin raivon kohteiksi joutuneista pelaajista oli San Josen maalivahti Devan Dubnyk. Hän kommentoi outoa kahakkaa ottelun jälkeen.

– Kai hän on turhautunut, mutta en tiedä, miksi hän luistelee ympäriinsä ja esittää, että olisi lyömässä ihmisiä, Dubnyk kommentoi.

– Käskin häntä lähtemään pois jäältä ja rauhoittumaan. Hän on 70-kiloinen. Hän huitoi jätkiä niin kuin… Tietenkin meitä kaikkia joskus turhauttaa, mutta jos haluaa tapella niin se on hyvä, mutta en tiedä miksi hän teki mitä teki.

Myös San Josen Evander Kane kommentoi Binningtonin purkausta.

– No nyt hänellä on jotain, mistä puhua seuraavassa haastattelussaan. Hän näköjään tykkää puhua paljon. Harmi, etten ollut jäällä samaan aikaan.