© Kuva: Juha Tamminen

Ilves – Jukurit: Ipa jatkaa vastapelikohteena

Liiga
Ilves – Jukurit
Keskiviikko 17.02. klo 18:30

Viime viikolla yllekirjoittanut tipsasi Ilves-Kärpät otteluun vierasvoittoa, ja ensimmäisen erän jälkeen tipsarilla oli makea vesi suussa: oululaiset nimittäin tekivät kentällä täysin mitä lystäsivät. Heikon alun jälkeen Ilves tuli sisukkaasti rinnalle ja vei ottelun voittolaukauskilpailuun asti – ja näytti Petsipapalle pitkää nenää. Mutta onko mikään toisin isossa kuvassa? Jukureilla on omat haasteensa – joskin joukkueen puhuttavin liike aikoihin oli Olli Jokisen palkkaaminen ensi kauden päävalmentajaksi.

Ilveksen rynnistyksen jälkeenkin Kärpät näytti lipuvan kohti vierasvoittoa, kunnes Matias Myttynen tasoitti ottelun liigataipaleensa sadannella tehopisteellä. Ilves matkaa kuitenkin vääjäämättä alaspäin sarjataulukossa ja kymmenestä viimeisestä ottelusta on kasassa kaksi voittoa. Puolustukseen odotellaan karanteenissa olevaa Jarkko Parikkaa – Leijonissa ilmennyt koronatapaus ei ollut kenellekään hyvä uutinen.

Jukureista vastaava kohtalo on Axel Rindellillä. Muitakin poissaoloja joukkueella toki on. Jukurit on neljän ottelun tappioputkessa – toisaalta on hyvä ottaa huomioon, että HPK:ta lukuun ottamatta vastukset ovat olleet parempaa sorttia. Eilen Jukurit pelasi Lukon vieraana hyvän ottelun – raumalaiset eivät ole Äijänsuolla paljoa pisteitä pudotelleet, mutta hyvällä sykkeellä päälle painanut Jukurit oli varsin lähellä viedä ottelun jatkoajalle.

Lyö vetoa ottelusta:

Tällä hetkellä tekisi mieli sanoa, että mikä tahansa liigajoukkue on yli viiden kertoimilla ylikerroin Ilvestä vastaan jopa Hakametsässä. Tästä väitteestä voi olla kahta mieltä, mutta pelieurot lähtevät silmää räpäyttämättä Jukureille. Pelisuositus on suorasta voitosta, mutta riskiä voi tasata omille hermoille sopivalla tasoitusvedolla: Jukurit voittaa ottelun (60 min) kertoimella 5,40.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.