© Kuva: Taneli Niinimäki

Ilves – Kärpät: Tupsukorvien alamäki syvenee

Liiga
Ilves – Kärpät
Perjantai 12.02. klo 18:30

Ilveksen kausi näyttää todella kaksijakoiselta ja jakolinjana on NHL-lainojen lähtö Tampereelta. Tällä hetkellä tupsukorvilla on todella vaikeaa ja ilman otteiden kohenemista sarjasijoitus tulee sulamaan entisestään. Kärppien kausi on ollut myös kivikkoinen ja Mikko Mannerin asemastakin keskusteltiin jossain vaiheessa kiihkeästi. Tällä hetkellä viisari näyttää peliesitysten puolesta jälleen ylöspäin.

Ilves väläytteli viime viikolla parempia otteita, muttei isossa kuvassa karu totuus ole muuttunut mihinkään: joukkue ei kuulu nykymuodossaan Liigan parhaimmistoon. Maalinteko sakkaa paikoitellen todella pahasti – joskin viime ottelussa TPS:ää vastaan Ilveksen ykkösketju alkoi ottelun edetessä näyttää kynsiään. Puolustus Ilveksellä on hyvä, kunhan Jarkko Parikka saadaan takaisin Leijonista sekä Santeri Hatakka sairastuvalta.

Kärpät on alkanut kääntää otteluita voitokseen – Jukureita vastaan tuli jo neljäs peräkkäinen voitto. Manner on tällä viikolla Leijonien matkassa, joten vetovastuussa on Lauri Mikkola. Pelaajista Tshekin joukkueessa ovat Libor Sulak sekä Radek Koblizek. Ailahtelevana taiteilijasieluna tunnettu Juhamatti Aaltonen on ollut viime ottelut elementissään ja tehoja on syntynyt. Samalla koko joukkue näyttää saaneen kipinän.

Lyö vetoa ottelusta:

Näillä saumailuilla on Kärppiä pidettävä ottelussa suosikkina. Tämän ottelun jälkeen illan vieraiden pistekeskiarvo voi hyvinkin olla Ilvestä kovempi. Vetovihje tulee siis vierasvoitosta: Kärpät voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,45.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.