Nuorten MM-kisat
Suomi – Ruotsi
Lauantai 02.01. klo 22:30

Nuorten MM-kisoissa on vuorossa kiihkeä jatkopelivaihe ja mestari on selvillä keskiviikkoaamuna Suomen aikaa. Suomelle valikoitui puolivälieriin rakas vihollinen Ruotsi. Vetomarkkinoilla rahaa on virrannut Ruotsille rutkasti, sillä alkuun tasaisemmat kertoimet ovat muuttuneet pelipäiväksi melko lailla – Ruotsin kerroin on laskenut pelikäyttäytymisen johdosta useita kymmenyksiä.

Alkulohkon viimeisessä pelissä Nuoret Leijonat törmäsivät Kanadaan toden teolla. Kanukkien vauhti, kaksinkamppailuvoima ja viisikkopeli olivat suomalaisille liikaa ja paikoitellen Antti Pennasen suojatteja vietiin kuin mätää kukkoa. Pennasella ei ollutkaan paljoa selitettävää ottelun jälkeen. Kättään loukanneen Ville Heinolan tilanne näytti huolestuttavalta, mutta tällä hetkellä johtavan puolustajan pelaaminen on todennäköistä. Mikko Petmanin tilanne selviää lähempänä ottelua.

Juniorkronornan yllä oli ennen turnausta kysymysmerkkejä koronatilanteen takia, mutta tämänhetkinen tilanne joukkueessa on hyvä. Pelillisesti Ruotsi ei ole optimitilanteessa, sillä joukkue päätti lohkonsa tappioihin Venäjälle ja USA:lle. Jenkkejä vastaan tulivoima loisti poissaolollaan, eikä Hugo Alnefeltillä ollut maalissa aivan paras päivänsä. Niinpä myös Ruotsilta vaaditaan puolivälierässä tasonnostoa.

Lyö vetoa ottelusta:

Ruotsia on pidettävä pikkusuosikkina ottelussa, mutta tämänhetkisillä kertoimilla vetokohteesta ei ole epäilystäkään – Suomen voitossa on selvää valueta. Niinpä vetosuositus on Suomi voittaa ottelun (60 min) kertoimella 3,45.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO