Liiga
Kärpät – Lukko
Keskiviikko 13.01. klo 18:30

Sarjaa vakuuttavin ottein hallitseva Lukko matkaa Raksilaan Kärppien vieraaksi. Joukkueet lähtevät otteluun kovin erilaisista lähtökohdista: Lukko voitti viime viikonlopun ottelut ilman takaiskuja, kun kärpät ei taas saanut Satakunnan reissullaan kuparista rikki kummassakaan ottelussa. Joukkueiden keskinäinen ottelu meni puhtaasti Lukolle 3-0.

Kärppien viikonloppu oli turhauttava ja se näkyi myös ulospäin. Oululaisten viisikkopeli ei ole uomissaan ja vaikka se Ässiä vastaan kiekkoa pitikin, oli porilaisten vastaiskupeli Kärpille myrkkyä. Tällä hetkellä Kärpissä yksilötaidolla ei tökkivää viisikkopeliä pystytä korvaamaan. Mikko Mannerin iloksi U20 -pronssitrio Topi Niemelä, Kasper Puutio ja Aku Räty ovat jälleen käytettävissä – ehkä nuorista pelimanneista olisi joukkueen piristäjäksi?

Lukko saa kisoista takaisin Mikko Petmanin, mutta Ville Heinola jatkoi suoraan Winnipegiin. Aleksi Saarela ja Jonne Tammela ovat raumalaisista loukkaantuneina. Pekka Virran Lukko luottaa kovaan luisteluun ja tiiviiseen viisikkopeliin – viikonlopun perusteella raumalaisten puolustusta on todella vaikeaa saada levälleen. Viikonloppuna Kärppiä vastaan ottelu oli numeroita tasaisempi, mutta JYP oli raumalaisten kanssa hätää kärsimässä näennäisen tiukoista loppunumeroista huolimatta.

Lyö vetoa ottelusta:

Tällä hetkellä Lukkoa vastaan ei tee mieli pelata. Kärppien suhteen ei voi enää puhua huonosta jaksosta, sillä joukkueen koko kausi on ollut sangen nuhainen. Näillä pohjilla pelivalinta on sangen selvä: Lukko voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,30.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO