Liiga
HPK – Pelicans
Perjantai 08.01. klo 18:00

Kotoista Liigaa jatketaan toistaiseksi ilman yleisöä. Seurat ja koko Liiga ovat hankalassa rakosessa, sillä jokainen kotiottelu tuottaa merkittäviä rahallisia tappioita. Siitä huolimatta perjantaista eteenpäin mennään täydellä höyryllä. Veto-ottelussamme vaikeaa kautta pelaava HPK saa kovan tasonmittauksen Pelicansilta Rinkelinmäellä.

Näyttää siltä, että kaikki Kerhosta ennen kautta esitetyt uhkakuvat ovat toteutuneet. Voitot ovat kiertäneet kapealla laadulla operoivaa joukkuetta ja sijoitus on ansaitusti sarjataulukon häntäpäässä. Edellinen ottelu Lukkoa vastaan meni pilalle jäähyilyjen vuoksi, vaikka lukemat pysyivätkin tasaisina. Epätasaista yhdistelmää ei ole pelastanut edes taitava maalivahti Emil Larmi. Nähtävissä on, että Larmikin poistuu piakkoin rapakon taakse odottamaan AHL-kauden alkua.

Pelicans on sen sijaan ollut syyskauden yllättäjä – tasapainoinen ja taitava ryhmä on edelleen sarjakolmosena. Kevätkaudelle joukkue kärsii takaiskun, sillä taalajäille kurkottavien Oskari Laaksosen ja Jesse Ylösen pelit Lahdessa on tältä erää pelattu. Pelicansin puolustuksessa debytoi perjantaina U20-joukkueesta nostettu Petteri Riihinen. Casimir Jürgens sekä Jonatan Tanus ovat sairastuvalla.

Lyö vetoa ottelusta:

HPK saa luottoa sitten, kun joukkueesta löytyy elonmerkkejä. Tässä ottelussa positiota otetaan vierasmenestyksestä. Kotietu kutistuu entisestään tyhjien lehtereiden takia ja Pelicansin kertoimet on koettava riittäviksi. Vetosuositus on Pelicans voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,20.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO