Tapparassa ihastuttanut pelaaja vaihtoi taas joukkuetta – fanien voisi kuvitella olevan riemuissaan: “Aikoinaan lähdettyäni sanoin uskovani, että näemme vielä”

© Kuva: Velimatti Lehmusvuori

Tapparasta tutun pakki Adam Polasekin huhuiltiin äskettäin siirtyvän pois tsekkiläisjoukkue HC Vitkovicesta, ja niinhän siinä kävikin, että pelaaja jätti porukan. Nyt puolustajan uusi joukkue on HC Sparta Praha, seura kertoo kotisivuillaan.

– Olimme Adamin kanssa yhteyksissä jo kesällä, hän oli kiinnostunut pelaamaan meillä, urheilupäällikkö Jaroslav Hlinka kertoo.

Polasek kantoi viime kaudella Spartassa A-kirjainta apukapteenin merkiksi, ja hän iski 34 pelissä tehot 3+12=15 (+4). Loppukaudeksi pakki siirtyi Liigaan ja Tapparaan, jossa maajoukkuemies summasi 23 pelissä saldon 4+8=12 (+2). Vitkovicessä syntyi syyskaudella 15 ottelussa tehot 4+3=7 (-3).

– Aikoinaan Spartasta lähdettyäni sanoin faneille uskovani, että näemme vielä. Tunnen oloni kotoisaksi Spartassa, pidän paikallisesta ympäristöstä. Asuin Prahassa pitkään ja odotan innolla paluuta sinne, liigataustainen pelaaja hymisee.

Seurasta 29-vuotiasta Polasekia kuvaillaan laadukkaaksi pakiksi, joka pystyy tarjoamaan apuja myös hyökkäyspelaamiseen.

– Lisäksi hän tuntee suurimman osan pelaajistamme, joukkueesta painotetaan.

Sparta Praha keikkuu Tsekin pääsarjassa nelosena. Sen kauden 20. ottelu pelataan tänään sunnuntaina kello 17.20 alkaen.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.