Hyökkääjä Janne Väyrynen siirtyy loppukaudeksi Ruotsin kolmanneksi korkeimman sarjatason Nybro Vikings IF:n riveihin. Seura tiedottaa asiasta nettisivullaan.

28-vuotiaan laiturin alkukausi sujui Slovakiass seikkaillessa

Väyrynen siirtyi aluksi maan pääsarjan HC Nove Zamkyn riveihin, mutta pesti päättyi ennen ensimmäistäkään ottelua, kun valmennusjohto ei vakuuttunut suomalaisen otteista. Tämän jälkeen saman sarjan HK Dukla Trencin hankki Väyrysen, mutta tällä kertaa pelit päättyivät jo kahdeksan ottelun ja 3 (2+1) tehopisteen jälkeen.

Kuluva kausi on Väyryselle ensimmäinen ulkomailla. Viime sesongilla hän pelasi Mestistä KeuPa HT:n riveissä summaten 47 ottelussa 42 (21+21) tehopistettä.

Järvenpään Haukkojen kasvatti on pelannut suurimman osan uraansa Mestiksessä ja summannut siellä pinnoja tasaisella tahdilla, mutta ansioluettelosta löytyy myös 11 Liiga-ottelua Lukko-paidasta 2016-18.