Liiga
Ässät – KooKoo
Keskiviikko 02.12. klo 18:30

Liigassa tilanne käy pandemian suhteen hyvin ohkaiseksi, kun alue toisensa jälkeen joutuu luopumaan suurten yleisötilaisuuksien järjestämisestä. Niinpä näyttää ilmeiseltä, että Liiga seuraa Jääkiekkoliiton sarjoja ja pistää määräajaksi ovet säppiin. Tämänhetkisten tietojen mukaan kuitenkin Porissa pelataan keskiviikkona: Ässien vieraaksi saapuu kova KooKoo Kouvolasta.

Ässät on kärsinyt maalivahtiongelmista ja Rasmus Tirronen jatkaa joukkueessa lainalla. TPS:ää vastaan aloitti nuori Rasmus Korhonen, jonka kohtalona oli joutua vaihtoon jo ottelun toisella minuutilla. Andreas Borgman sekä Nick Merkley lähtivät joukkueesta valmistautumaan tulevaan NHL-kauteen ja loukkaantumiset ovat kiusanneet patapaitoja. Ässien ongelmat tiivistyvät alakerran pitävyyteen – joukkueelle on tehty aivan liikaa maaleja ja myös alivoima on tilastojen valossa Liigan huonointa.

Myös KooKoolla on tuloksellisesti suvantovaihe, mutta Jussi Ahokkaan suojatit ovat ajoittain pelanneet tappio-otteluissa aivan hyvin – esim. SaiPaa ja Pelicansia vastaan kouvolalaiset veivät laukaukset nimiinsä selvästi, mutta tehottomuus maksoi sarjapisteitä. Ahokas on valmentajana Liigan eliittiä ja valmennukselta löytyy varmasti eväät kurssin korjaamiseen. Jos kyseessä on viimeinen ottelu ennen pakkotaukoa, on tehot syytä saada esiin heti.

Lyö vetoa ottelusta:

KooKoo on joukkueista luokkaisampi ja matkustaa Poriin selkeänä suosikkina. Kertoimet ovat kuitenkin niin rajusti vieraisiin päin kallellaan, että Ässät on maistumattomuudestaan huolimatta keskiviikkona pakkopeli – otetaan maltillista positiota kotimenestyksestä: Tasoitusveto, Ässät +0.5 kertoimella 2,20.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO