Yllätysvahvistus! Liigasta ja maajoukkueestakin tuttu ex-maalivahti liittyi divariseuran mukaan

© Kuva: Getty Images

Suomen neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla 2. divisioonassa pelaava PEPO Hockey on tehnyt merkittävän hankinnan.

Lappeenrantalaisseura tiedotti aiemmin marraskuussa päässeensä valmentajasopimukseen Tomas Duban kanssa, joka huolehtii nykyisin seuran maalivahtivalmennuksesta.

39-vuotias ex-maalivahti on suomalaisille tuttu nimi, sillä hän on edustanut Liiga-tasolla SaiPaa, TPS:ää ja Ässiä. Duba pääsi pelaamaan urallaan myös Tshekin maajoukkueessa ja alle 20-vuotiaissa hän on juhlinut MM-kultaa.

– Pelipoikien valmennusosastolle liittyy uusi palanen, kun menestyksekkään pelaajauran Euroopan huippusarjoissa (mm. KHL, Liiga, SHL, DEL) tehnyt Tomáš Duba liittyy osaksi valmennustiimiä. Kuten miehen taustasta saattaa arvata, on Duban vastuulla pääsääntöisesti maalivahtivalmennus. Kuitenkin vankan kokemuksen myötä annettavaa myös pelillisiin asioihin varmasti löytyy, PEPO kertoi päivityksessään.