Ville Niemisen hiljattain jättämässä MODOssa käyvät jälleen ovet ulospäin.

Nyt HockeyAllsvenskanissa tällä hetkellä viimeistä edellisellä 13.sijalla majaileva joukkue tiedottaa kanadalaishyökkääjä Aaron Gagnonin lopettavan pelaajauransa kesken kauden.

– Ratkaisu on vaikea ja ikävä. Tunnen kuitenkin, että minun on oltava rehellinen itseäni ja seuraa kohtaan. En halua tehdä mitään puolittaisesti, Gagnon toteaa.

34-vuotias hyökkääjä ehti pelata MODOn riveissä ainoastaan yhdeksän ottelua tehoin 2+1=3.

– Olen pakotettu ymmärtämään, että aika on tullut ja kehoni ei enää kestä pelaamista sillä tasolla, jolla haluaisin. Samaan aikaan taustalla on tilanne maailmalla ja se, etten ole nähnyt perhettäni pitkään aikaan. En halua syyttää mitään ja haluan siksi olla rehellinen tunteistani, jotka on otettu MODOssa hyvin vastaan, Gagnon kertoo.

Kanadalainen kertoi ratkaisustaan seuralle maanantaina ja osapuolet ovat purkaneet kuluvaa kautta koskevan sopimuksen.

– Arvostamme avoimuutta, jolla Aaron kertoi meille tuntemuksistaan rehellisesti. Asiassa ei ole riitaa ja olemme päättäneet yhdessä teidemme erkaantuvan, kertoo MODOn urheilujohtaja Fredrik Glader.

Ennen Ruotsiin tuloaan Sveitsissä kiekkoillut Gagnon muistetaan Liigasta Lukon väreistä neljältä kaudelta 2013-17, jolloin hän takoi parhaalla sesongillaan (2015-16) peräti 48 (25+23) tehopistettä.

LUE MYÖS: Ville Niemisen lähtö sattui – järkytystä tuntenut pelaaja puolusteli suomalaista: ”Toivottavasti tässä kurjuudessa on jotain hyvääkin”