Täydellinen ryöpytys! Venäjän ”pojat” pyörittävät Leijonia – kansa hiiltyi täysin: ”On se hyvä, että Venäjä ei lähettänyt miesten joukkuetta Karjala-turnaukseen”

© Kuva: Leijonat.fi

HELSINKI. Venäjän hyvin nimetön lauma pyöritti Leijonia EHT-turnauksen avauspelin ensimmäisessä erässä kunnolla. Punapaidat lähtivät ensimmäiselle tauolle yllättävässä ja ylivoimaisessa 3-0-johdossa Suomen koneen sakatessa urakalla.

Sinivalkoisten kiekollinen peli yski pahasti, eikä Jukka Jalosen luotsaama nippu pystynyt luomaan todellisia maalipaikkoja nimeksikään. Venäjä liikutti kiekkoa ja jalkojaan hyvin.

Yllättävän oloinen tilanne sai kansan reagoimaan Twitterissä. Kommentit eivät luonnollisestikaan ole mitään positiivissävytteisiä.

– On tuo Venäjän poikain junnujoukkue ollut toistaiseksi aika mittavan askeleen suomalaista aikuisten miesten jengiä edellä esimerkiksi pelinopeudessa ja muutamassa muussakin asiassa, toimittaja Tuomas Heikkilä analysoi napakasti.

– On se hyvä, että Venäjä ei lähettänyt miesten joukkuetta Karjala-turnaukseen. Näitä poikiakin vastaan ihan tarpeeksi näköjään tekemistä, eräs twiittaja pauhaa.

– Nyt ymmärrän, miksi Jalonen & Co. eivät halunneet nuoria venäläisiä turnaukseen, toinen sadattelee.

– Aivan vapaasti saa Venäjä kävellä alueelle ja jopa tekopaikoille. Kovuutta kaivataan puolustukseen, yksi näkee.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.