HELSINKI. Venäjän hyvin nimetön lauma pyöritti Leijonia EHT-turnauksen avauspelin ensimmäisessä erässä kunnolla. Punapaidat lähtivät ensimmäiselle tauolle yllättävässä ja ylivoimaisessa 3-0-johdossa Suomen koneen sakatessa urakalla.

Sinivalkoisten kiekollinen peli yski pahasti, eikä Jukka Jalosen luotsaama nippu pystynyt luomaan todellisia maalipaikkoja nimeksikään. Venäjä liikutti kiekkoa ja jalkojaan hyvin.

Yllättävän oloinen tilanne sai kansan reagoimaan Twitterissä. Kommentit eivät luonnollisestikaan ole mitään positiivissävytteisiä.

– On tuo Venäjän poikain junnujoukkue ollut toistaiseksi aika mittavan askeleen suomalaista aikuisten miesten jengiä edellä esimerkiksi pelinopeudessa ja muutamassa muussakin asiassa, toimittaja Tuomas Heikkilä analysoi napakasti.

Tuomas Heikkilä ✘

@TuomasHeikkila
On tuo Venäjän poikain junnujoukkue ollut toistaiseksi aika mittavan askeleen suomalaista aikuisten miesten jengiä edellä esimerkiksi pelinopeudessa ja muutamassa muussakin asiassa. #Leijonat #EHTfi

– On se hyvä, että Venäjä ei lähettänyt miesten joukkuetta Karjala-turnaukseen. Näitä poikiakin vastaan ihan tarpeeksi näköjään tekemistä, eräs twiittaja pauhaa.

Janne Kalliokoski

@JKalliokoski68
On se hyvä että #Venäjä ei lähettänyt miesten joukkuetta #Karjala turnaukseen. Näitä poikiakin vastaan ihan tarpeeksi näköjään tekemistä #Leijonat porukalla. #eht

– Nyt ymmärrän, miksi Jalonen & Co. eivät halunneet nuoria venäläisiä turnaukseen, toinen sadattelee.

Fogu

@Fogu_20
Nyt ymmärrän miks Jalonen & Co. Ei halunnut nuoria venäläisiä turnaukseen #leijonat #ehtfi

– Aivan vapaasti saa Venäjä kävellä alueelle ja jopa tekopaikoille. Kovuutta kaivataan puolustukseen, yksi näkee.