NHL-mies sai rajun tylytyksen Liiga-faneilta: ”Laiska ja itsekäs – luuli tulleensa kaljaliigaan”

© Kuva: Getty Images

Tampereen Ilvekseen syksyllä Arizona Coyotesista lainattu hyökkääjä Barrett Hayton on juuttunut nopeasti fanien silmätikuksi.

Suurin odotuksin Tampereelle hankitun kanadalaislupauksen startti Liigassa on ollut vähintäänkin vaatimaton. Haytonin maalisarake näyttää kuuden ottelun jälkeen nollaa, kun taas syöttöpisteitä hänellä on neljä.

Fanit ovat noteeranneet tilastojakin suuremman ongelman: NHL-vahvistuksen laiskan asenteen.

– Hayton on lähinnä rasite Ilvekselle. Laiska ja itsekäs, luuli varmaan tulleensa pelailemaan kaljaliigaa Suomeen. Hayton tekee Maccellista heikomman ja Järventie on kadonnut kokonaan kuvasta, kiekkofani Miska Virtanen tilitti Twitterissä.

– Välillä Hayton on väläytellyt pelisilmäänsä ja kykyä antaa oivaltavia syöttöjä, mutta siinäpä se. Rehellisesti sanottuna työnteko ei näytä hirveästi kiinnostavan, vaan Ilves-pesti tuntuu olevan puhtaasti verryttelyä niihin tuleviin ”oikeisiin” peleihin, Mikko Pajala kirjoittaa.

– On sanottava, että Maccellin ja etenkin Järventien 5vs5 peli mennyt huonompaan suuntaan, kun Hayton siihen tuli. Järventie täysin ilman kiekkoa kaiken aikaa, Juha Halme komppasi.

Coyotesiin kesällä 2018 ensimmäisen kierroksen viidentenä pelaajana varattu Hayton pelasi viime kaudella NHL:ssä 20 ottelua tehopistein 1+3=4.

Voit lukea alta kiekkokansan viiltäviä analyysejä Haytonista:


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta