Liiga
SaiPa – Sport
Keskiviikko 21.10. klo 18:30

Keskiviikkona Liigaa pelataan Lappeenrannan Kisapuistossa, jossa kauden onnahdellen aloittanut SaiPa kohtaa Vaasan koronatilanteesta osumaa ottaneen Sportin. Molemmilla joukkueilla on kasassa viisi pistettä, mutta Sport on kerännyt pistesaaliinsa vain neljästä ottelusta – SaiPa on tarvinnut samaan kaksi peliä enemmän.

SaiPa on tahkonnut neljä viimeistä peliä voitoitta – tosin jatkoajalle on päästy kahteen otteeseen. Viime viikonlopun back-to-back ottelut JYPiä vastaan toivat yhden pisteen kotona. Otteluiden perusteella lappeenrantalaisilla on parannettavaa monella osa-alueella: varsinkin viimeistelyssä ja erikoistilanteissa. Kotiottelussa slovakkivahti Matěj Tomek piti joukkueen elämänlankaa ehjänä hienoilla torjunnoillaan, mutta jatkoajalla JYP pusersi väkisin maalin.

Sportin edellinen ottelu on viikon takaa. Vaasalaisilla on tilillään niukat 0-1 voitot HPK:sta ja Tapparasta – jälkimmäinen vasta jatkoajan jälkeen. Tapparaa vastaan Sport taisteli sitkeästi ja osasi ottaa vaisun kotijoukkueen hyökkäyksistä vauhdin pois. Rasmus Reijola oli maalilla eleetön ja hyvään iskuun noussut Jonne Virtanen teki jatkoajalla tahtomaalin. Monsterimonni kantaakin tällä hetkellä yllättäen Sportin kultaista kypärää.

Lyö vetoa ottelusta:

Luvassa on tasainen taisto ja Sportille tämä ottelu ei varmasti ole idän pakkopullareissu – johtuen vaikeasta koronasyksystä. Kumpikin joukkue on kahteen viime peliin tehnyt yhteensä kokonaiset kaksi maalia ja tämän trendin jatkuminen on vetosuositusten suhteen pääasiallisesti mielessä: illan veto on Ottelussa alle 4.5 maalia kertoimella 1,85.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO