Patrik Laineen sentteri ei kauan Winnipegissä viihtynyt – nyt jo sopimus uuteen seuraan

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsiin kesken viime kauden kaupattu Cody Eakin siirtyy seuraavaksi Buffalo Sabresiin. Asiasta kertoo Sportsnet-toimittaja Elliotte Friedman Twitterissä.

29-vuotias keskushyökkääjä allekirjoitti Sabresin kanssa kahden vuoden sopimuksen, joka tuo hänelle 2,25 miljoonaa dollaria kaudessa.

Eakin ei lopulta esiintynyt Jetsin riveissä kuin kahdeksassa runkosarjaottelussa ja neljässä pudotuspelissä. Syyskauden hän pelasi Vegas Golden Knightissa. Koko kauden pistesaldoksi kertyi yhteensä vain 15 pistettä. Otteluita oli 49.

Jetsissä Eakin pääsi hyökkäämään kakkosketjussa Patrik Laineen kanssa, kun normaalisti tuota tonttia hoitava Brian Little oli loukkaantuneena. Sabresin sentterihierarkiassa edelle tulevat kiilaamaan ainakin Jack Eichel ja Eric Staal.