Urheilussa on tapana tehdä kaikenlaisia kaikkien aikojen listauksia ja tähdistökenttiä. The Athleticin toimittaja Sean McIndoe teki astetta omaperäisemmän listauksen, ja kasasi tähdistökentän kaikkien aikojen isoimmista kiekkopersoonallisuuksista.

Maaliin McIndoe valitsi odotetusti Roberto Luongon. Pitkän ja värikkään uran pelannut maalivahti harvemmin käyttää sosiaalista mediaa, mutta kun hän harvoin innostuu twiittaamaan, on kiekkofaneille tarjolla aina huvittavaa herkkua.

Puolustajiksi valikoituvat P.K. Subban ja Al Iafrate. Subban on värikäs persoona, joka muodostaa kiinnostavan someparin yhdessä Lindsey Vonnin kanssa. Iafrate puolestaan tunnettiin hurjasta lämäristään sekä erikoisesta, osittain kokonaan ajellusta hiustyylistään.

Kiekkopersoonien tähdistökentän hyökkäyksen muodostavat Phil Esposito, Brett Hull ja Jaromir Jagr. Jagr ei nuorena pelännyt heittää haastatteluissa vilkkaampaakin tarinaa. Vanhempana hänet muistetaan jäätävästä suhtautumisestaan nuoren mallin kiristysyritykseen yhteisen yön jälkeen. Hull ei ottanut peliuransa aikana itseään tai lajia liian vakavasti, ja hän otti useasti myös yhteen valmentajien kanssa. Esposito puolestaan levitty nuorukaisena muutaman pop-albumin, jotka eivät olleet aivan yhtä nappisuorituksia kuin hänen kiekkouransa.