Ja taas! Yli 900 ottelun Liiga-legendan juhlaottelu siirtyy toistamiseen

© Kuva: Juha Tamminen

Viime kauteen uransa päättäneen SaiPa-legenda Ville Kohon juhlaottelu siirtyy jälleen.

Lappeenrantalaisseura tiedottaa nettisivullaan, että 7.marraskuuta pelattavaksi suunniteltu SaiPalle ja Mestis-joukkue Ketterälle varoja keräävä tukiottelu joudutaan siirtämään voimassa olevien kokoontumisrajoitusten vuoksi.

SaiPa kertoo, että ottelu toteutetaan rajoituksettomana ajankohtana. Alun perin tapahtuma oli tarkoitus järjestää 8.elokuuta.

– Jo lippujen tullessa myyntiin maaliskuussa ottelun toteutuminen alkuperäisessä ajankohdassa elokuussa oli hyvin epävarmaa. Tiedotimmekin jo silloin, että pidätämme oikeuden ajankohdan muutoksiin vallitsevan tilanteen vuoksi. Pidämme tärkeänä, että Koho saa hyvät juhlat niin tämän tukiottelun kuin pelipaidan jäädytysajankohdankin suhteen. Tukiotteluun oli tavoitteena saada paljon vanhoja pelikavereita myös ulkomailta ja se ei tässä ajankohdassa ole mahdollista, SaiPan viestintä- ja markkinointijohtaja Jussi Viljakainen kommentoi.

Tapahtumalle etsitään uutta ajankohtaa tulevalle keväälle.

Koho pelasi koko ammattilaisuransa SaiPan väreissä. Liiga-otteluita kertyi 19 kauden aikana kaikkiaan 853 runkosarjassa (tehot 102+158=260) ja 48 pudotuspeleissä (5+8=13).