Ex-huippumaalivahti Juuso Riksman siirtyy Mestis-seura Hermeksen toiminnanjohtajaksi.

Kokkolalaisseura tiedottaa 43-vuotiaan Riksmanin pestistä nettisivullaan.

Keväällä 2016 komean pelaajauransa lopettaneelle Riksmanille Hermes on tuttu reilun 20 vuoden takaa, kun tuolloin I-divisioonassa pelannut seura toimi hänelle ponnahduslautana kohti huippua.

– Olen innoissani siitä että hommat alkaa Kokkolassa. Hermes on hieno organisaatio ja kova nimi jääkiekossa. Kaikki tietää Kokkolan Hermeksen. Omana motivaattorina on valtava potentiaali mitä tästä kaupungista löytyy, ja uskon että sitä kaikkea ei ole vielä ulosmitattu. Pitkäjänteisesti kun tehdään hyvin hommia kimpassa niin uskon että vain taivas on rajana tässä organisaatiossa ja Kokkolassa, Riksman toteaa seuran tiedotteessa.

HIFK:n junioripolun kasvatti pelasi aikoinaan 364 Liiga-ottelua HIFK:n, Ilveksen, Ässien, Jokereiden ja Bluesin riveissä. Ulkomailla hän torjui kiekkoja Ruotsissa, Venäjällä, Itävallassa, Italiassa, sekä Yhdysvalloissa.

Uran huippuhetki lienee Liiga-mestaruus HIFK-paidassa keväällä 2011.