Tulta ja tappuraa Suomi-sarjaan – Mikael Kotkaniemi Karhu HT:n valmentajaksi!

© Kuva: Ilari Isotalo
Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Porin Ässissä pitkään vaikuttanut Mikael Kotkaniemi tuo alkavalla kaudella väriä Suomi-sarjaan. Räväköistä kommenteistaan tunnettu valmentaja oli viime kaudella ilman työtä.

Kotkaniemi siirtyy porilaiseen Karhu HT:n joukkueeseen, jossa hän valmensi kertaalleen jo kaudella 2015–16. Tällä kertaa hän korvaa tehtävässä Aki Joensuun. Valmentajanvaihdos tapahtui erikoisella aikataululla, sillä Suomi-sarjakausi alkaa jo ensi viikolla 20. syyskuuta.

Kotkaniemi kertoi Satakunnan Kansalle, että tavoitteli viimeiseen asti työpaikkaa Keski-Euroopasta. Tehtävä oli kuitenkin erittäin haastava. Hän oli lähellä sopimusta itävaltalaisen EHC Linzin kanssa. Joukkue pelaa monikansallisessa Bet-at-home -liigassa, joka tunnettiin ennen nimellä EBEL.

Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!