Slovakialaishyökkääjä David Griger teki Tsekin pääsarjajoukkue Liberecille sunnuntaina Mountfieldiä vastaan voittolaukauskisassa sellaisen maalin, jota joka poika ei todellakaan pääse todistamaan urallaan vaikka kuinka koittaisi.

Liberec hävisi pelin, ja joukkueensa kakkosketjun vasen laituri oli ainoa onnistujia viidestä ampujasta todella kummallisella tavalla.

Mountfieldin Marek Mazanec oli oheisessa tilanteessa kaikesta päätellen jo täysin varma, että suoritus on ohi, mutta jotenkin ihmeen kaupalla pikkumusta pyörikin sisään ohi hölmistyneen vahdin. Ottelun tuomarikin levitti kätensä ensiksi epäonnistumisen merkiksi.

Pavel Barber

@HeyBarber
Just like he planned it....

Griger on pelannut koko uransa Slovakiassa ja Tsekissä. Hän on edustanut kotimaataan myös maajoukkuepeleissä.

Mountfield on Extraligan kärki ja Liberec kakkonen. Kyseisen pelin Mountfield hävisi Grigerin kummallisesta onnistumisesta huolimatta.