NHL-seura Montreal Canadiensin tähtihyökkääjä Max Domi on antanut lähtöpassit jääkiekkomaailman arvostetuimpiin agentteihin kuuluvalle Pat Brissonille.

Kauden jälkeen rajoitetuksi vapaaksi agentiksi (RFA) tuloillaan oleva toisen polven NHL-tähti on tiettävästi halukas vaihtamaan maisemaa ennen ensi kauden alkua. Myös agentin vaihtaminen tässä vaiheessa kielii vahvasti siirron puolesta.

25-vuotias Domi ei ole suinkaan ainut Brissonille potkut antanut tähtipelaajaa. Myös Vegas Golden Knightsin Max Pacioretty päätyi samaan ratkaisuun vain pari vuotta sitten.

Komealla urallaan NHL-sopimuksia lähes miljardin dollarin edestä tehtailleen Brissonin CAA Sports LLC -talliin kuuluvat kirkkaimmista NHL-tähdistä mm. Sidney Crosby, John Tavares, Patrick Kane, Jonathan Toews, Claude Giroux sekä Nathan MacKinnon.