Mitä ihmettä? Pittsburgh Penguinsin ja Florida Panthersin välinen treidi kariutumassa – tässä syy

© Kuva: Getty Images

NHL Networkin keskiviikkona uutisoima pelaajasiirto Pittsburgh Penguinsin ja Florida Panthersin välillä on yhä jäissä.

Sivuston keskiviikkoisen uutisen mukaan Penguinsin hyökkääjäkonkari Patric Hörnqvist olisi siirtymässä Panthersiin vaihdossa puolustaja Mike Mathesoniin. Nyt siirron toteutuminen on kuitenkin vaakalaudalla.

Sportsnet listaa yhdeksi syyksi Hörnqvistin nykyisen sopimuksen, jonka mukaan ruotsalaista ei saa kaupata toisaalle ilman pelaajan lupaa. Hörnqvist ei tiettävästi ole ainakaan toistaiseksi suostunut luopumaan siirtopykälästään.

Kuuden kauden ajan Penguinsia edustaneen ruotsalaisveteraanin sopimus kattaa vielä kolme seuraavaa kautta. Kahdesti Stanley Cupin mestaruutta Penguins-paidassa juhlineen 33-vuotiaan hyökkääjän haluttomuus siirtyä NHL:n alempaan kastiin kuuluvaan Panthersiin olisikin varsin ymmärrettävää menestymään tottuneelta konkarilta.