Liiga-seuralta esimerkillistä toimintaa – kotiotteluiden koronarajoituksiin merkittäviä muutoksia

© Kuva: Ilari Isotalo

Kertaalleen karanteenissa ollut Jukurit aloittaa kautensa noudattamalla tiukkoja koronarajoituksia.

Mikkeliläisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että se tulee ottamaan kotiotteluihinsa sisään 2222 katsojaa, joista alle 2000 on istumapaikkoja. Katsojat tullaan jakamaan myös neljään eri katsomolohkoon, eikä katsomoiden välillä sallita liikkumista.

Otteluissa kiinnitetään myös erityistä huomiota hygieniaan sekä turvaväleihin. Kaikille katsojille on tarjolla ilmainen kasvomaski, jota suositellaan käyttämään ottelussa. Samalla tavalla toimivat myös areenalla työskentelevät ihmiset.

– Liigassa ja jokaisessa seurassa kaikkia yksityiskohtia on mietitty todella tarkkaan. Uskomme, että liveurheilulle ja yhdessä koettaville elämyksille on kysyntää, kun vain olosuhteet ovat kunnossa. Ikioma Areena toimii hyvin turvallisena tapahtumapaikkana myös poikkeusaikoina, Jukurien toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Jukka Toivakka kommentoi seuran sivuilla.

Jukureiden osalta ensimmäinen kotiottelu on vuorossa lauantaina, kun vastaan luistelee JYP.