Kimmo Timonen ja Scott Hartnell ovat erottamaton yhdistelmä. Nashville Predatorsissa ja Philadelphia Flyersissa 14 vuotta yhdessä pelanneet kaverukset asuvat nykyään naapureina, Timonen kertoo Kimanttia-podcastissa.

Vierekkäin asumisessa on hyvät ja huonot puolensa.

– Joka aamu saan katsoa, mitä Kimmo ja Johanna tekevät. Minulla on täydellinen näkymä makuuhuoneeseen, Hartnell vitsailee.

– Siellä ei ole paljon nähtävää, Timonen kuittaa nopeasti.

Hartnell lopetti uransa kauteen 2017–18. Timonen ripusti omat hokkarinsa naulaan jo aiemmin, päästessään nostamaan Stanley Cupia Chicago Blackhawksissa kaudella 2014–15.

Peliuran jälkeen miesten elämäntavat ovat päässeet hieman repsahtamaan, eikä napuruus ainakaan auta asiaa.

– Olen juonut varmaan miljoona olutta hänen kanssaan ja nyt kun hän on naapurini, oluenjuonti jatkuu, Timonen sanoo.

Kaksikko koettaa pitää kuntoaan yllä tennistä pelaamalla. Timosta vastaan pelaaminen on kuitenkin Hartnellille tuskainen tehtävä.

– En ole voittanut häntä vielä. Kerran pääsin lähelle. Aloitin viisi vuotta sitten ja Kimmo on pelannut 40 vuotta, joten hänellä on muutama vuosi etumatkaa, Hartnell kertoo.

– Kimmo on tenniskentällä ylimielinen, aivan kuten jäälläkin. Hän laittaa minut juoksemaan edestakaisin. Saan kyllä kaikki pallot, mutta sitten lyön yhden verkkoon enkä saa enää henkeä. Hän voittaa seuraavat 4–5 pistettä, kun olen niin huonossa kunnossa.