NHL
Philadelphia – New York Islanders
Keskiviikko 26.08. klo 22:00

Philadelphia Flyersin ja New York Islandersin toinen play-off kamppailu pelataan mainioon katseluaikaan keskiviikkoiltana. Ensimmäisessä ottelussa Islanders nollasi Flyersin totaalisesti ja vei ottelun nimiinsä puhtaasti 4-0. Flyersillä onkin itsetutkiskelun paikka ennen toista ottelua, sillä otteet eivät olleet mitenkään loistavia edelliselläkään kierroksella.

Flyers tosin meni Montrealia vastaan jatkoon kuudessa ottelussa, mutta mitenkään vakuuttavaksi ottelusarjaa ei voi Phillyn puolelta sanoa. Etua Flyers raapi lähinnä maalivahtipelissä – kenttäpelissä Alan Vigneaultin suojatit soittivat turhan usein toista viulua. Ensimmäisessä Islanders -pelissä Flyers joutui ensimmäisessä erässä takaa-ajajan asemaan, eikä taitavasti puolustavaa Islandersia vastaan ollut helppo päästä kontrolloituihin hyökkäyksiin.

Islanders-vahti Semjon Varlamov torjui ottelussa toisen peräkkäisen nollapelin ja mainiossa vireessä oleva venäläistähti sai loistavaa tukea Islandersin puolustukselta. Islanders ei ole ehkä perusluokaltaan vastustajansa veroinen, mutta pelitavallisesti se vei ensimmäistä ottelua ja joukkueen vastaiskut ovat myrkyllisiä. Barry Trotz ei tyydy puolivillaisiin suorituksiin, vaan vaatimustaso on joukkueessa korkealla illasta toiseen. Leveällä rintamalla iskevä Islanders tulee olemaan vaikea vastus Flyersille tässä sarjassa.

Lyö vetoa ottelusta:

Marginaalit eivät tässä ottelussa ole kovin suuria, mutta nyt en pitäisi yksittäisessä ottelussa Islandersia altavastaajana. Tähän matsiin lähtee suositus sen puolesta, että ensimmäisen ottelun meininki jatkuu: New York Islanders voittaa ottelun (sis JA+RL) kertoimella 1,98.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO