NHL
Montreal – Philadelphia
Lauantai 22.08. klo 02:00

Stanley Cupin ensimmäinen varsinainen pudotuspelikierros lähenee loppuaan. Kahdeksan sakista puuttuu enää kaksi joukkuetta. Montreal ja Philadelphia pelaavat lauantain vastaisena yönä kuudennen ottelunsa ja sarja on katkolla Flyersille. Philly ehti jo mennä sarjassa 3-1 johtoon, mutta Canadiens ei suostunut vielä edellisessä ottelussa päättämään kauttaan.

Torstaisessa ottelussa päähuomion varasti Matt Niskasen sikailu – mies vetäisi poikittaisella mailalla Brendan Gallagheria naamaan ja pisti miehen hammaskalustoa uusiksi. Itse ottelussa Niskanen ei saanut edes kaksiminuuttista, mutta jälkeenpäin tuomioksi tuli sentään yhden ottelun pelikielto. Joel Armia kunnostautui ottelussa kahdella maalilla. Jesperi Kotkaniemi lensi puolestaan toisessa erässä pihalle.

On selvää, että Niskasen temppu vaikuttaa myös kuudennen ottelun henkeen. Flyers tulee varmasti päälle aggressiivisesti, joten Canadiensin on vastattava koviin otteisiin lujasti. Kuudennessa ottelussa tulee pärjäämään se joukkue, joka kovasta pelistä huolimatta säilyttää hermokontrollin ja pysyy jäähyboksista poissa. Joka tapauksessa ottelusta voi odottaa viihdyttävää.

Lyö vetoa ottelusta:

Flyers lähti sarjaan suosikkina, mutta se ei ole viime otteluissa ollut lainkaan pelin päällä. Luokkansa turvin se ei mikään altavastaaja ole, mutta kerrointen puolesta tässä tekee mieli lyödä vetoa Canadiensin menestyksen puolesta. Vetosuositus on siis Montreal voittaa ottelun (sis JA+RL) kertoimella 2,13.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO