Nashville Predatorsin kausi päättyi suureen pettymykseen, kun joukkue putosi jo karsintakierroksella ulos NHL:n pudotuspeleistä.

Predatorsin kokoonpanoon voidaan odottaa ensi kaudella isoja muutoksia, jos seuran GM:n David Poilen puheita on uskominen.

SB Nation -median Nashvillen sivusto Ontheforecheck.com onkin saanut sisäpiirilähteeltään tietoonsa, että Predators yrittää päästä ylipalkatusta hyökkääjästä Kyle Turrisista eroon.

31-vuotias kanadalainen on ollut jättipettymys Nashvillessä, eikä hänen kuuden miljoonan dollarin palkkansa ainakaan pehmitä asiaa. Turrisin yliampuva sopimus rasittaa palkkakattoa vielä vuoteen 2024 asti.

Ontheforecheckin mukaan Predators olisi korvaamassa Turrisin nuorella OHL-hyökkääjällä Philip Tomasinolla.

– Päävalmentaja Hynes rakastaa Tomasinoa. Predators oli lähellä haluta hänet jo tällä kaudella kokoonpanoonsa. He kuitenkin toivoivat, että Tomasino saisi vielä lisää voimaa ja kehittyisi hieman puolustussuuntaan. Tomasinon odotetaan olevan Predatorsin kokoonpanossa ensi kaudella, sivusto kirjoittaa.

Ontheforecheck kuitenkin huomauttaa, että Predators yrittää ensiksi kaupitella Turrisia muille NHL-seuroille. Tämä ei ole kuitenkaan helppo tehtävä, sillä sivuston tietojen mukaan NHL-seurat ovat vaatineet kaupan vastikkeena huippulupausta kuten Eeli Tolvasta.