Slovakian pääsarjassa pelaava HC Kosice on hankkimassa riveihinsä kolmea NHL-pelaajaa, slovakialainen Sport-sivusto kertoo.

Kosice on kiinnostunut hankkimaan alkukauden kattavilla lainapesteillä riveihinsä kolme slovakialaispelaajaa, jotka ovat Tomas Jurco, Martin Marincin sekä Christian Jaros.

– Olemme yhteydessä äijiin. Haluaisimme nähdä heidät pelipaidassamme kauden alkaessa. Emme kuitenkaan vielä tiedä, miten vakuutusasiat tulevat menemään ja onko meillä taloudellisia edellytyksiä siihen. Olemme ehdottomasti kiinnostuneita – ovi on auki, seuran valmentaja Jan Stastny kommentoi lähteellle.

27-vuotias Jurco ei onnistunut tällä kaudella vakiinnuttamaan pelipaikkaansa Edmonton Oilersista. Laitahyökkääjä sai tililleen vain 12 NHL-ottelua. 24-vuotias puolustaja Jaros sai vyölleen hänkin vain 13 ottelua Ottawa Senatorsissa. 28-vuotias puolustaja Marincin mahtui Toronto Maple Leafsin pelaavaan kokoonpanoon 26 ottelussa.

LUE MYÖS:
Ei hyvää päivää, mitä liekehdintää! Miro Heiskanen kirjoitti nimensä kaksiin historiankirjoihin – nousi legendojen rinnalle