Mikkelin Jukurien kipparina toimii alkavalla kaudella Jesper Piitulainen, joukkue tiedottaa nettisivuillaan. Kapteenisto on sekoitusta kokemusta, paikallisuutta ja kasvupotentiaalia.

A:n paitaansa saavat nuorten maajoukkueiden vakiokasvo ja MM-mitalisti Mikko Kokkonen sekä kokeneemmat Anssi Löfman ja Ville Hyvärinen.

Johtonelikon valitsi joukkueen valmennus ja päävalmentaja Marko Kauppisen mukaan kaikki neljä valittua pelaajaa ovat toiminnaltaan, työmoraaliltaan ja arvoiltaan esimerkillisiä.

– Olennaista oli se, miten he toimivat arjessa, arvostavat joukkuetta ja ovat valmiita antamaan sen eteen kaikkensa.

Tänään torstaina 29 vuotta täyttävä savonlinnalaistaustainen Piitulainen on pelaaja, jota arvostetaan joukkueessa ja joka itse ottaa vastuuta joukkueesta.

– Kokkosessa taas on paljon mikkeliläisyyttä ja nuoresta iästään huolimatta kokemusta. Hänelle tämä on myös mahdollisuus oppia ja kasvaa siihen rooliin, joka hänelle voi olla tarjolla tulevaisuudessa, Kauppinen sanoo.

– Löfman on uusi joukkueessa, mutta hän on kokenut ammattimies niin pelaajan kuin tässä roolissa. Hyvärinen taas on joukkueen koppisielu. Jos jonkun on lähdettävä eturintamaan, se on hän.