Ässät päätti Imatralla pelatun Bauer Gamesin jättimäiseen yllätykseen, kun se löi kansainvälisiä tähtiä vilisevän Jokerit harjoitusottelussa voittolaukauskisan päätteeksi 4-3. Illan sinetiksi jäi Peter Tiivolan maali.

Patapaidoille oli tyrkyllä varsinaisen peliajan voittokin, kun porilaiset johtivat toisen erän alussa jo 3-0. Ässille maalailivat Niklas Appelgren (1+1=2) sekä Roni Hirvonen ja Aleksi Varttinen. Jouka Juhola napsi kaksi syöttöpinnaa.

Helsinkiläiset toipuivat shokkihoidosta nopeasti. Jokerit nousi toisen erän alussa 3-3:een reilussa viidessä minuutissa Jordan Schroederin (1+1=2), Jonathan Pudaksen (1+1=2) ja Nicklas Jensenin maaleilla.

Porin Ässät

@PorinAssat
Niklas Appelgren iski #Ässät jo 0-3 johtoon, mutta sitten tuli "vähän" lunta tupaan...

3-3 tilanteesta 3. erään huipentamaan tätä iltaa ja ottelua!

#Ässät #Liiga #YHDESSÄ

– Tuli ”vähän” lunta tupaan… Ässien Twitterissä velmuiltiin kolmen maalin johdon sulettua kankkulan kaivoon.

Ässät pelasi Imatran rutistuksessa vain yhden pelin, Jokerit puolestaan urakoi jo torstaina. Silloin jalkoihin jäi Jukurit niukasti 1-2.

Liigapelaaja pelasi kipujen kanssa ja jäi kuukausiksi sivuun – palasi askiin, nyt kaadettavana koko kansan riesa: ”Tarvitaan kaikkien panosta…”