Kolmen Stanley Cupin voittaja Brent Seabrookin nimi on ollut otsikoissa viime aikoina isosti. Tällä kaudella paljon loukkaantumisista kärsinyt Chicago Blackhawksin apukapteeni sai äskettäin rukkasia The Athletic -lehden asiantuntija Scott Powersilta.

– Seabrookilla on kyllä pelivaistot vielä kunnossa. Hän antoi muutaman hyvän syötön, eikä hän myöskään pelännyt antaa fysiikkaa harjoituksissa. Ongelmana on vain se, että pystyykö hän pelaamaan, kun otteluiden tempo nousee. Hän on näyttänyt entistäkin hitaammalta, eikä hänen liikkeensä ole yhtään luonnollista. Iso osa tästä varmasti johtuu hänen lonkkaleikkauksistaan, Powers viesti.

Veteraanipakki on käynyt lähiaikoina kahdessa lonkkaleikkauksessa.

– Seabrook tarvitsee vielä lisää aikaa. On todella vaikeaa kuvitella hänen pelaavan Edmonton Oilersia vastaan, ellei Blackhawks tarvitse totisesti häntä.

Yhteensä yli 1 200 NHL-pelin pakki on nyt tehnyt päätöksensä tulevasta. Pelaaja ei ole Chicagon mukana Edmontonissa, missä läntisen konferenssin 12 parasta joukkuetta pelaavat Stanley Cupista, useat eri lähteet rapakon takaa kertovat. Konkari keskittyy jo ensi kauteen.

Chicago Blackhawks

@NHLBlackhawks
Brent Seabrook says he will not be traveling with the team to Edmonton for the Stanley Cup Qualifying Round.

#Blackhawks

Mielenkiintoinen on myös vahti Corey Crawfordin tilanne, joka ei ole ollut joukkueen mukana jäillä. Kassari on kaksinkertainen Cup-voittaja, ja kumpikin veijari on ollut näkemässä Chicagon 2010-luvun dynastian. Joukkue hallitsi läntistä konferenssia etenkin viime vuosikymmenen alkupuolella pitkään Los Angeles Kingsin kanssa.

Chicago kohtaa pudotuspelien ensimmäisessä vaiheessa ”lopputurnausta” isännöivän Edmonton Oilersin.

LUE LAUANTAIN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Sidney Crosbyn kohtalo säikäytti – sentteristä nyt parempia uutisia

Tuukka Raskin loukkaantuminen säikäytti – suomalaisvahti kertoi nyt murtuman taustoista: ”Kiekkojen torjuminen ei tunnu sen kanssa kivalta”

NHL-tähtipakin hirmulämäri pudotti maalivahdin – pelaaja julkaisi nyt kuvan tikatusta naamastaan