Sidney Crosbyn kohtalo säikäytti – sentteristä nyt parempia uutisia

© Kuva: Getty Images

Kanadalaismedia CBC uutisoi taannoin, että Pittsburgh Penguinsin kapteeni Sidney Crosby joutui jättämään viime viikolla eräät harjoitukset kesken. Syy oli tuolloin tuntematon, eikä Penguinsin päävalmentaja Mike Sullivan voinut kommentoida pelaajan terveydentilaa NHL:n uusien sääntöjen takia.

Kaiken voittaneesta hyökkääjästä on nyt viestittävänä uutisia, jotka helpottavat Pens-mielisten ihmisten fiiliksiä taatusti. Crosby on palannut joukkueen treeneissä tutulle paikalleen ykkösketjun keskelle.

Sentteri nakutti taalaliigan runkosarjan 41 pelissä tehot 16+31=47 (-8).

Sinivalkoisia värejä joukkueen leirissä kantaa nelospariin merkitty pakki Juuso Riikola.

Pens punnitsee pudotuspelien ensimmäisessä vaiheessa Montreal Canadiensin. Jatkoon vaaditaan kolme voittoa.