Suomalaispakki Jere Pulli ja -hyökkääjä Aki Juusela eivät jatka unkarilaisen Ferencvarosin riveissä, seura tiedottaa kotisivuillaan.

Joukkue pelaa Erste Ligaa ja viime kauden päätteeksi se nousi sarjan mestariksi. Pulli puolestaan valittiiin sarjan päätteeksi sen parhaaksi puolustajaksi.

Liigassa neljällä eri kaudella pelannut Pulli iski Unkarissa 39 pelissä tehot 12+19=31 (+29). Kahdeksan pudotuspeliottelua toivat pisteet 1+4=5 (-2). Suomessa hän on edustanut muun muassa SaiPaa ja TPS:ää.

Ässien kevään 2013 suomenmestari Juusela sen sijaan siirtyi Unkariin kesken kauden Slovakian Dukla Michalovcesta. Ferencvarosissa hän tehtaili 12 pelissä tehot 5+5=10 (+5), seitsemän pudotuspeliä toivat pisteet 2+3=5 (+9).

Suomessa Juusela on luonut uraansa Ässien lisäki muun muassa TUTOssa ja KooKoossa.