Calgary Flamesistä Buffalo Sabresiin kesken kuluvaa NHL-kautta kaupattu tshekkilaitahyökkääjä Michael Frolik saattaa olla suuntaamassa ensi kaudeksi KHL:ään, uutisoi Sport-Express.

32-vuotias tshekkikonkari pelaa parhaillaan viimeistä kautta viisivuotisesta, 21,5 miljoonan dollarin arvoisesta sopimuksestaan. 4,3 miljoonaa taalaa kaudesta kuittaavan taiturin viime vuodet ovat olleet kaikkea muuta kuin tehokkaita, mikä hankaloittaa huomattavasti jatkosopimuksen saamista NHL:stä.

Venäläislehti Sport-Expressenin mukaan ainakin KHL:n huippuseura Avangard Omsk olisi jo tarjonnut vuoden mittaista sopimusta Frolikille, jonka kintereillä on iSportin mukaan myös Sveitsin NLA:n Lausanne.

Frolikin kannalta tilanne on hankala. KHL:n ja Euroopan suurseurat rakentavat parhaillaan täyttä päätä ensi kauden kokoonpanojaan, joten niillä ei välttämättä ole myöhemmässä vaiheessa enää tilaa kallispalkkaisille vahvistuksille. Frolikin leirin onkin tehtävä nopeasti päätös sen suhteen, jääkö pelaaja odottamaan NHL:n vapaiden pelaajien markkinoiden aukeamista ja mahdollista jämäroolia taalajäiltä.

Frolik iski tämän kauden 57 NHL-pelissä tehot 6+8=14.