Tähtikeskushyökkääjä Kyle Turris tuntee taatusti niskassaan kovat paineet Nashville Predatorsin valmistautuessa edessä oleviin NHL:n pudotuspeleihin.

30-vuotiaan kanukin runkosarjan 62 pelissä iskemät tehot 9+22=31 ovat kaikkea muuta kuin sitä, mitä seurajohto odottaa kuusi miljoonaa dollaria kaudesta tienaavalta tähdeltään. Joukkueensa 11:ksi paras maalintekijä jäi plusmiinus-tilastossakin karuun lukemaan -9. Kallispalkkainen tähti tipahti ajoittain jopa Predatorsin pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle. Kaiken kukkuraksi Turris pelaa vasta 6-vuotisen jättisopimuksensa toista kautta.

Nyt edessä olevat pudotuspelit ovatkin miehelle kaikki kaikessa Nashville-jatkon kannalta.

– Kylesta ei tullut mestarijoukkueen puuttuvaa palasta, ainoastaan valtava kysymysmerkki. Vain hyvä pudotuspelisarja voi pelastaa hänet treidiltä, uskoo Championat-sivuston Maxim Zamyatin kolumnissaan.

Nashville kohtaa NHL:n ns. esipudotuspeleissä Arizona Coyotesin.