NHL:n konkarihyökkääjä Jeff Carterin näkökulmasta kesken jäänyt kausi oli surullinen. Los Angeles Kings räpelsi syvällä lukuun ottamatta kevättalvea ja sen voittoputkea, Carter puolestaan hajosi helmikuussa kauden jäädessä kesken. Kanukki kärsi vatsalihasvamman.

Kingsin lähtökohtainen kakkossentteri pelasi kauden viimeisen ottelunsa helmikuun puolessa välissä Winnipeg Jetsiä vastaan. Carterin henkilökohtaiset tilastot olivat karut: 60 ottelua toivat tehot 17+10=27 tehotilaston ollessa peräti 21 pinnaa pakkasella.

Nyt keskushyökkääjän arjessa puhaltavat suotuisammat tuulet, sillä pelaaja on leikattu. Operaatiosta kertoo muun muassa ruotsalainen Hockey Sverige -nettisivusto.

Carterin ennuste hyvä, sillä hänen arvellaan olevan kunnossa jälleen ensi kaudella. Kingsin voittoprosentti ennen aikojaan loppuneessa runkosarjassa oli niin huono, ettei sillä ylletty 24 joukkueen pudotuspeleihin. Carter ei siis sinänsä menettänyt paljoakaan, vaikka hänen henkilökohtainen kausi loppui vielä aiemmin kuin runkosarja.

Kanukin 11-vuotisesta sopimuksesta on jäljellä kaksi vuotta. Carter teki pahvin alunperin Philadelphia Flyersin kanssa loppuvuonna 2010, kunnes hän siirtyi Columbus Blue Jacketsiin ja sieltä Kingsiin. Siellä Carter voitti Stanley Cupin kesällä 2012 ja 2014.