Kasperi Kapasen tieltä pois kaupattu kanukki avautuu treidistään: ”Parasta, mitä voi tapahtua”

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin riveissä viiden kauden ajan pelannut kanadalaishyökkääjä Connor Brown treidattiin viime kesänä Ottawa Senatorsiin, jossa ontariolaislähtöinen hyökkääjä pelasikin tällä kaudella uransa toistaiseksi parhaan NHL-sesongin.

26-vuotias hyökkääjä avautuu Connor Carrick Podcastissa ajastaan kotiosavaltionsa Leafsissä.

– Fakta on se, että Leafs oli kotikaupunkini seura ja joukkue, jonka osana olin aina ollut, joten se (siirto) oli shokki. Tunsin olleeni osa ydinryhmää, joten siirto oli shokki ja kova kolaus, mutta toisaalta tiesin sen olleen urani kannalta paras asia, Brown muistelee.

Vuosia Leafsin nuoriin lupauksiin lukeutuneen Brownin tie Leafsissä tyssäsi pääosin Kasperi Kapasen ja Andreas Johnssonin kehittyessä top 9 -tason hyökkääjiksi. Nelosketjussa vain kahdeksan maalia viimeisellä Toronto-kaudellaan iskenyt Brown löysikin uuden vireen Senatorsissa, jossa mies iski tämän kauden 71 pelissä uransa ennätyspinnat 16+27=43.

– 80 prosenttia pelistä tapahtuu korvien välissä. Siitä miltä sinusta tuntuu kunakin iltana, haluatko kiekkoa. Se oli jotain, jonka kadotin (Torontossa), Brown paljastaa.

– En usko pelanneeni huonosti tai vahingoittaneeni joukkuetta Torontossa, mutten missään tapauksessa maksimoinut potentiaaliani siellä. On ollut hienoa löytää itsensä uudestaan, kanukki päättää.

Brownille lienee tulevinakin vuosina tarjolla top 6 -rooli kahdessa Senatorsin kärkikentällisessä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004