Se ei liene yllätys, ettei yksikään NHL-seura poiminut Washington Capitalsista äskettäin siirtolistalle heivattua kohupelaaja Brendan Leipsiciä riveihinsä 24 tunnin aikana. Asian vahvisti Washington Postin toimittaja Samantha Pell.

Törkyviestin takia otsikoihin noussut hyökkääjä saa kohuviestiensä myötä luultavasti unohtaa NHL-uransa. Ikävä kyllä, vaikutus ei suinkaan rajoitu pelkästään Leipsiciin. Samaan sekoiluun osallistuneen hyökkääjän nuorempi veli, yliopistosarjassa kiekkoileva Jeremy Leipsic on saanut kenkää USports-sarjan Manitoba of Universityn yliopistojoukkueesta kohun saattelemana.

Caps-pelaaja Brendan Leipsic vajosi pelleilyllään alas. Hän puhui esimerkiksi Vancouver Canucksin Tanner Pearsonin ja Edmonton Oilersin Connor McDavidin naisista törkeään sävyyn Instagramissa. Sieltä viestit levisivät sosiaalisen median muihin kanaviin kuin jokisen eväät.

Leipsic oli sanonut Pearsonin vaimoa lihavaksi, McDavidin tyttöystävällä puolestaan on tämän mielestä ällöttävät jalat.

Naiset eivät olleet ainoita, jotka saivat Caps-pelaajalta täyslaidallisen. Garnet Hathaway ja Nick Dowd, siis Leipsicin nykyiset joukkuekaverit saivat hekin haukut.