Paljastus: NHL-seura haukkui tähtihyökkääjänsä ”koko sarjan surkeimmaksi” – pelaaja sai lopulta hurjan rahapotin: ”En voinut kuin nauraa”

© Kuva: Getty Images

NHL:n sopimusneuvottelut välimiehen avulla voi olla hermoja raastavia kokemuksia niin pelaajalle, kuin myös seuralle.

Sportsnetin asiantuntijana toimivalta entiseltä NHL-hyökkääjältä Mike Johnsonilta löytyi tähän painava, mutta samalla humoristinen tarina omasta kokemuksestaan välimieskäsittelyssä vuonna 2003.

– Kun tein sopimushakemuksen Phoenixille, he sanoivat minulle, että olin surkein hyökkääjä koko NHL:ssä viime kaudella. En voinut kuin vain nauraa. Pääsimme lopulta yhteisymmärrykseen, eikä meillä ollut kuin vain rakkautta sen jälkeen. Tämä ei haitannut minua ollenkaan – olisin enemmänkin pettynyt, jos tätä ei olisi tapahtunut. Minulla on vieläkin kopio tästä keskustelusta tallessa jossain. Siitä saisi hauskaa luettavaa, Johnson kertoi The Score -lehden haastattelussa.

Johnsonille lyötiin lopulta kouraan siihen aikaan kova 2,3 miljoonan dollarin palkkapussi. Yhdysvaltalaishyökkääjä oli tehnyt sopimusneuvotteluja edeltäneenä kautena upeat 63 tehopistettä Coyotesin riveissä.