Vancouver Canucks on tekemässä isoja muutoksia ensi kauden pakistoonsa. Sportsnetin toimittaja Iain MacIntyren mukaan vain kolmen puolustajan pelipaikka ensi kaudeksi on varma. He ovat Alexander Edler, Tyler Myers ja Quinn Hughes.

Lähtökuopissa ovat Chris Tanev ja Troy Stetcher. Kummankin sopimus on katkolla, mutta Stetcher on rajoitettu vapaa agentti.

Nykyisistä sopimuspelaajista Vancouver yrittää kaupata Jordie Benniä. Dallas Starsin tähti Jamie Bennin isoveli tunnetaan peruspakkina, jolla on potentiaalia myös pisteiden muodossa. Hän ei kuitenkaan onnistunut tällä kaudella Vancouverissa. Benn pelasi 44 ottelua ja keräsi niissä tehot 1+6=7. Tehotilasto jäi seitsemän pykälää miinukselle.

Bennin sopimusta on vielä yksi kausi jäljellä. Hänen vuosipalkkansa on 2 miljoonaa dollaria. MacIntyren arvion mukaan Vancouver antaa mielummin pelipaikan joko omille lupauksilleen tai käyttää rahat paremman puolustajan hankkimiseen.