Mestis-joukkue IPK tiedottaa nettisivuillaan, että se on hankkinut puolustukseensa Jokerit-taustaisen pakki Eetu Torpströmin. Pelaaja liittyy remmiin vuoden mittaisella sopimuksella.

– Todella hyvillä fiiliksillä palaan takaisin kotiseudulle. Hienoa päästä pelaamaan suhteellisen tuttuun ympäristöön ja ennestään monen tutun pelaajan kanssa. Sopimuksen syntyyn vaikutti vahvasti tilaisuus päästä takaisin Pohjois-Savoon pelaamaan.

Kuopiolaislähtöinen 22-vuotias pakki pelasi menneellä ja sitä edellisellä kaudella Kiekko-Vantaassa lainalla Jokereista kaikkiaan 70 pelissä pistein 10+12=22 (+12).

– Eetu on erittäin hyvä yleispuolustaja, jonka vahvuudet ovat kuitenkin kiekollisessa pelissä. Hän on hyvä luistelija ja avaa peliä erittäin hyvin. Hän on edelleen nuori pelaaja, mutta on nähnyt ja kokenut paljon. Saamme hänestä monipuolisen palasen tulevan kauden pakistoon, IPK:n GM Jarmo Ylisipola kertoo.

IPK jysäytti torsoksi jääneellä Mestis-kaudella pommin. Iisalmelaiset päätyivät runkosarjassa peräti kakkoseksi massiivisella 90 pisteen saaliilla.

– IPK nousi viime vuonna Mestiksen yhdeksi kärkijoukkueista. Olen kiekollinen hyvin liikkuva puolustaja, joten koen, että IPK:n vauhdikas pelityyli sopii itselleni hyvin ja olen kuullut Iisalmessa aiemmin ja nykyisin pelaavilta kavereilta ainoastaan hyvää. Meillä on paperilla erittäin kova joukkue kasassa myös ensi kaudelle, joten mahdollisuudet ovat mihin vain.