Sport tiedottaa kotisivuillaan, että se on hankkinut maalilleen HPK:sta Rasmus Reijolan. 27-vuotias torjuja murtautui Liigan eliittiin vasta kesken jääneellä kaudella. Pelejä vyölle kertyi Kerhossa 16 kappaletta prosentein 89,7. Päästettyjen maalien keskiarvo oli 2,07.

– Saatiin kunnianhimoinen urheilija, joka on selvästi menossa urallaan eteenpäin. Hän osoitti viime kaudella, että pystyy pelaamaan tätä sarjaa hyvällä tasolla, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä sanoo.

Yksivuotisella pahvilla kotkapaitoihin vaihtava Reijola kisaa Sportin ykkösvahdin paikasta Niko Hovisen kanssa.

– Reijola tulee varmasti haastamaan Hovisen taistelussa peliajasta.

LUE MYÖS:
Liigapelaaja vasta 27-vuotiaana eliittiin – urapolku kiehtova: ”Voisin kuvitella, että moni ois saattanu lyödä hanskat tiskiin monta kertaa”