TPS tiedotti nettisivuillaan, että se vahvistuu peräti kuudella uudella pelaajalla. Näistä kaksi on seuran omia junnuja.

Maalivahtiosastolle tulee seuran A-nuorista saapuva Eetu Anttila, puolustukseen puolestaan saapuvat alle parikymppiset Ruben Rafkin ja Elias Laitamäki.

Naantalilaisvahti torjui viime kaudella Nuorten SM-liigan 34 ottelussa päälle 90 prosentin tarkkuudella. Hän on viettänyt koko uransa TPS:n organisaatiossa.

Turussa syntynyt ensi kesän NHL-varaus Rafkin puolestaan tulee Turkuun OHL-joukkue Windsor Spitfiresistä. Hän nakutti kauden 59 pelissä pisteet 4+27=31 (+3).

Laitamäki edusti Ilvestä ja Mestiksen KOOVEEta. Liigassa kahdessa pelissä syntyi tehot 1+0=1 (+1), Mestiksen 39 ottelun saldo näytti lukemia 1+5=6 (+4).

Hyökkäyksen uudet nimet ovat niin ikään Tampereelta tulevat Topias Haapanen (Ilves) ja Juhani Jasu (Tappara) sekä seuran junioreista nouseva Eetu Liukas.

Haapanen edusti Liigassa Ilveksen lisäksi Ässiä, ja kauden 45 toivat tehot 5+5=10 (-1). KOOVEEssa kuudessa pelissä hän sivalsi pisteet 1+4=5 (+2).

Kaksinkertainen Suomen mestari Jasu summasi Tapparassa A rinnassaan 56 pelissä pinnat 3+7=10 (-4). Hyökkääjä Liukas oli TPS:ssä sukunimensä veroinen: Sesongin 51 ottelua toivat tehot 13+14=27 (+8). Liukas pelasi myös liigajäillä kolmesti tehoitta (-2).

LUE MYÖS:
TPS:n kyntäminen ja huono kalaonni eivät latista Lauri Pajuniemeä – läpimurron tehnyt maajoukkuemies katsoo tulevaan rohkeasti: ”Pystyn olemaan rehellinen tavoitteissa”