Minnesota Wildin toimitusjohtaja Bill Guerin vakuutti, ettei ole suunnitellut korvaavansa joukkueensa päävalmentajaa Dean Evasonia, jos NHL-kausi jatkuu koronaviruskriisin jälkeen.

Koko urheilumaailman pysäyttänyt COVID-19-pandemia on mutkistanut monen kiekkoseuran suunnitelmia.

Jääkiekkoilun jatkosta vielä tämän vuoden puolella ei ole tietoa kenelläkään. Moni seurapomo arpoo samalla myös sitä, millaisella kokoonpanolla pelejä aikanaan jatketaan.

Minnesotassa muutoksia ei ole suunniteltu ainakaan vaihtopenkin taakse. Helmikuun puolesta välistä lähtien Wildia johtanut Evason saa jatkaa tehtävässään, lupaa Guerin.

– Muut voivat tehdä mitä haluavat, mutta henkilökohtaisesti tämä ei tunnu minulle oikealta ajalta tai paikalta tehdä sellaista (vaihtaa valmentajaa). Jos palaamme vielä tällä kaudella, joka toivottavasti tapahtuu kävimme jo läpi yhden valmentajan vaihdoksen, seurajehu vakuutti NHL.com-sivustolle.

Kahdeksaan voittoon ja neljään tappioon Wildin tänä vuonna johtanut Evason on vakuuttanut otteillaan seurajohtoa.

– Haluan antaa kavereille jatkuvuutta ja antaa myös Deanille sen mahdollisuuden. Olen hyvin tyytyväinen häneen. Hänellä on hyvä vuorovaikutus pelaajien kanssa. Hänellä on kykyä nähdä se entisenä pelaajana. Pidän siitä intohimosta, jota hän tuo, mutta myös hänen yksityiskohdistaan pelin suhteen. Dean on hyvä valmentaja, Guerin hehkutti.