New York Islandersin entinen GM Garth Snow viimeisteli 2006 syyskuun 12. päivä NHL:n historian kauheimman pelaajasopimuksen.

Ensimmäistä kauttaan Islandersin GM:nä toiminut Snow kiinnitti nuoren maalivahdin Rick DiPietron täysin käsittämättömällä 15 vuoden mittaisella sopimuksella. 67,5 miljoonaa dollarin arvoinen sopimus oli ennennäkemätön ja sitä ihmeteltiin kiekkopiireissä.

Megasopimuksen saatuaan DiPietro pelasi yhden kelpo kauden NHL:ssä, jonka jälkeen tahti hiipui rajusti. Lukuisat loukkaantumiset ja epävarmat esityksen maalinsuulla tekivät yhdysvaltalaisesta alemman keskitason maalivahdin NHL:ssä.

Snow päätti korjata virheensä kesällä 2013, kun hän osti DiPietron sopimuksen viimeiset kahdeksan vuotta ulos. Vuoden 2000 varaustilaisuudessa ensimmäisenä pelaajana poimittu Islanders-vahti ei pelannut enää sen jälkeen NHL-kaukaloissa.

Alkuperäisen sopimuksen oli tarkoitus päättyä kesällä 2021, ja sen piti taata DiPietrolle 4,5 miljoonan dollarin kausipalkan.

Ulososto kirpaisee Islandersin palkkakatossa vieläkin, sillä seura joutuu maksamaan DiPietrolle 1,5 miljoonaa dollarin kausipalkkaa vielä vuoteen 2029 asti.

Nykyään NHL-sopimuksen maksimipituudeksi on määritetty kahdeksan vuotta, ja tästä uudistuksesta voidaan osittain kiittää Snowia ja DiPietroa.