Nuori NHL-supertähti saamassa hurjan jatkosopimuksen – ”Saattaa yltää jopa Mitch Marnerin lukemiin”

© Kuva: Getty Images

New York Islandersin nuori tähtisentteri Mathew Barzal saattaa solmia NHL:n kesämarkkinoilla vuosipalkaltaan jopa Taylor Hallia isomman sopimuksen.

22-vuotias kanukki takoi jo tulokaskaudellaan tauluun huikean 85 tehopinnan runkosarjan. Tämän kauden tehosaldo näyttää 68 pelin jälkeen lukemaa 19+41=60. Rajoitetuksi vapaaksi agentiksi tuloillaan olevalle keskushyökkääjälle povataankin hurjaa vuosipalkkaa ensi syksystä alkaen.

Jättisopimuksen puolesta puhuu myös se fakta, että nihkeänä jättisopimusten suhteen tunnettu Islandersin GM Lou Lamoriello on jo aiemmin kertonut aikovansa vastata mahdollisiin muiden seurojen kilpaileviin tarjouksiin (offer sheeteihin).

– Lamoriellolla on maine kovana neuvottelijana, joka ei helposti solmi jatkosopimuksia ennen heinäkuun alkua. Toisaalta, Barzal on yksi lajin eliittitalenteista, jonka sopimus saattaa realistisesti ajatellen yltää Mitch Marnerin lukuihin (kuusi vuotta ja 10,893 miljoonaa dollaria kaudessa). Hän on myös sen arvoinen, arvioi The Score -sivusto.

Islanders varasi Barzalin kesän 2015 varaustilaisuuden 16. pelaajana. Toisin kuin Toronto Maple Leafsin supertähti Marner, Barzal saattaa hakea kesällä pienellä riskillä huokeampaa 2-3 vuotista siltasopimusta. Tässäkin skenaariossa miehen vuosipalkka ylittänee kahdeksan miljoonan dollarin rajapyykin.

LUE MYÖS: Pekka Rinne ennustaa: tässä on seuraava suomalainen huippumaalivahti

LUE MYÖS: Lehti: NY Rangers entisen NHL-ykkösvarauksen kintereillä – tykkikauden pelannut puolustaja siirtonappulana?


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.